JBL Reflect Flow Pro – Sportos típus

A JBL Reflect Flow kifejezetten népszerű fülhallgató a sportos életmódot kedvelők körében, így korántsem meglepő, hogy a márka újabb változattal állt elő.

A JBL REFLECT FLOW PRO (179 EUR) esetében az első számú célkitűzés a teljesítmény fokozása volt. Az új POWERFIN kialakítás az ígéretek szerint jobb illeszkedést, valamint passzív izolációt szavatol. Az IP68 besorolás azt jelenti, hogy a maratoni kihívások során sem kell aggódni az eszköz épségéért, a beépített akkumulátor a gyári adatok szerint harminc órát is elvan egyetlen töltéssel.

Az adaptív zajszűrés akár a teljes elszigetelődésre is lehetőséget kínál, de persze ambient üzemmód is van. A zavartalan kommunikációról hat mikrofon gondoskodik, ha segítségre van szükség Google és Alexa is rendelkezésre áll. A burkolat alatt új 6.8 milliméteres átalakítók lapulnak, arról nyilván korai lenne még véleményt formálni, ezek mennyire képesek kiváltani a régi meghajtókat. A JBL Reflect Flow Pro novembertől fekete, kék, fehér és rózsaszín változatokban gyűjthető be.

Forrás: www.news.jbl.com