Jelentős árelőnnyel vihető két aktív SVS mélyláda

A Home Movie őszi akcióba kezdett, aminek során lecserélte az SVS SB-2000 és PB-2000 aktív ládák árcímkéjét, így mindkét modell kedvezményes áron vihető haza.

Az SVS SB-2000 kompakt méretű, zárt rendszerű kompakt mélyláda, amely a visszafogott mérete ellenére komolyan képes megmozgatni a környezetét. A mérnökök egy 12 hüvelykes (30 cm) meghajtót zártak be egy port nélküli házba, amihez egy Sledge STA-500D (500W RMS) erősítőt társítottak a tiszta és kontrollált végeredmény érdekében. A hátoldali potméterek segítségével a készülék könnyedén beállítható, míg a csatlakozási lehetőségek a rendszer integrációt egyszerűsítik.

Az SVS PB-2000 láda azoknak készült, akik jobban kedvelik a reflexes konstrukciókat. Ezeken a dobozokon hangolt reflex port található, aminek mérete, átmérője és száma jelentős befolyással van a végső hangélményre. A reflexes mélysugárzók jellemzően hatékonyabbak (azonos erősítés mellett) a zárt modelleknél. Ez a készülék is 300 milliméteres meghajtót dolgoztat, nagyjából ugyanannyi helyet követel magának, mint a testvére. Mindkét modell bőséges tartalékkal rendelkezik, így bármely házimozi szettben jó szolgálatot tehetnek. Részletekért keressétek fel a forgalmazó weboldalát.

(x)