Jól vizsgázott a virtuális IFA 2020 kiállítás

A járványügyi korlátozások miatt rendhagyó formában került megrendezése az IFA 2020 kiállítás, azonban a valódi és virtuális eseményeket kombináló rendezvény még így is sok ember érdekelt.

Európa legnagyobb szakkiállítása idén sem adta meg magát, más törölt vagy elhalasztott rendezvénnyel szemben a megszokott időben tárta ki kapuit az érdeklődők előtt. Az eseménynek harminc országból érkező, közel ezerötszáz kiállító szavazott bizalmat, s ugyan a piac egyes meghatározó szereplői távol maradtak újdonságokban és érdekességekben ezúttal sem volt hiány.

A nagyközönség által virtuálisan bejárható IFA 2020 kiállításra hetvennyolcezer látogató volt kíváncsi, míg alkalmanként kétszázhatvankétezren kukkantottak be, egy-egy kiemelt eseményt megcélozva. Az esemény összesen húsz nagyobb sajtóeseménynek, illetve fontosabb bejelentésnek adott otthont, számos feltörekvő társaságnak biztosított megjelenési lehetőséget, amelyekkel a jövőben biztosan találkozni fogunk. A népszerű termékcsoportok (televízió, házimozi, hang) mellett a villámgyorsan fejlődő hordozható és viselhető eszközök, mobil technológia, robotika, városi közlekedést segítő eszközök, járművek is kiemelt szerephez jutottak, illetve több innovatív háztartási berendezés is leleplezésre került.

Az LG saját virtuális túrát is szervezett termékei bemutatására, ahol még a termékek kipróbálására is lehetőség adódott. A bemutató egyébként egész hónapban megtekinthető, így akinek eddig adódott alkalma nézelődni, egy darabig még megteheti. Az IFA Messe-Berlin jövőre is várja az érdeklődőket reméljük, hogy a következő évben a megszokott formában járhatjuk be a kiállítás helyszíneit.

Forrás: www.xtended.ifa-berlin.com