Jön a Harman Kardon új Dolby Atmos hangprojektora

A Citation Multibeam 700 helyére szánt modell a gyártó legújabb Dolby Atmos technológiát integráló készüléke, ami dedikált szett nélkül is meggyőző térhangzást ígér.

A CITATION MULTIBEAM 1100 (999USD) tizenegy meghajtóval rendelkezik, amit egy meglepően kompakt házba sikerült bezsúfolni. A készülék Dolby Atmos és DTS: X támogatással bír, ennek megfelelően a készlet két darab dedikált Atmos-meghajtót is tartalmaz. A hangprojektor HDMI eARC konnektort visel, a streamelést Apple AirPlay, az Alexa Multi-Room Music és a Chromecast könnyíti meg.

Alapfelszereltség az automatikus szobakalibráció, a szoftver elemzi a környezeti jellemzőket és ahhoz igazítja a hangot. A párbeszédek érthetőségét a saját fejlesztésű PureVoice technolgógia szavatolja, amely a hangerő növelése nélkül javítja a hallhatóságot. A készülék természetesen szabadon társítható a Citation termékcsalád többi tagjával, amikkel akár 5.1.2 csatornás dedikált AV rendszer is kiépíthető. A Red Dot-díjas hangprojektor fekete vagy fehér Kvadrat borítással kerül forgalomba május elején.

Forrás: www.eu.harmankardon.com/news