Jön a HIFIMAN második TW fülhallgatója

Az új modell teljesen vezetékmentes, nagy teljesítményű Bluetooth 5.0 fülhallgató, amely beépített 5-6 mW teljesítményű erősítővel rendelkezik és audiofil minőségű meghajtókat dolgoztat.

“A TWS800 fülhallgató a legújabb generációs vezetékmentes technológiát használja” – mondta Dr. Fang Bian, a HIFIMAN Electronics alapítója és vezérigazgatója. – “A basszusválasz és az általános hangélmény a legjobban hangolt fülmonitorokat idézik. Az új modell a legjobb megoldás azoknak a zenerajongóknak, akik igénylik a hosszú távon is kiemelkedő hangzást és kényelmet.”

A HIFIMAN TWS800 (299 USD) fülhallgató visszafogott dizájnnal rendelkezik, meglehetősen egyszerű formanyelv jellemzi a készüléket. Az apróság IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz pornak és nedvességnek fokozottabban ellenáll. A vezérlést érintőfelület segítségével oldották meg, egy nyomás indítja el és állítja le lejátszást, két nyomással lehet a hangerőt szabályozni (jobb oldal fel, bal oldal lefelé), míg három érintéssel a zeneszámok között lehet előre (bal) és hátrafelé (jobb) váltani.

Aktív zajszűrést nem kapunk, azonban a mellékelt illesztékek a gyártó szerint hatékonyan képesek csökkenteni a zavaró környezeti hangokat. A beépített akkumulátor négy és fél órányi lejátszást biztosít, azonban az összesített üzemidő másfél napos is lehet, amennyiben csurig töltjük és nem hagyjuk otthon a töltő/dokkolót.

A készülék nano-részecske bevonatos membránnal szerelt dinamikus meghajtót dolgoztat, amihez magas impedanciájú (150 ohm) hangtekercs és fejlesztett mágnes-rendszer tartozik, így a készülék az ígéretek szerint jobb hangélményt biztosít, mint TWS fülesek általában. Az új modell várhatóan október közepén kerül a boltokba.

Forrás: www.hifiman.com