Készül a második MOMENTUM TRUE WIRELESS füles

A Sennheiser két esztendő után ismét bepróbálkozik a TW fülhallgatók piacán, második generációs eszközük aktív zajszűrővel rendelkezik és a korábbinál jobb üzemidővel igyekszik a felhasználók szívéhez közel kerülni.

A MOMENTUM TRUE WIRELESS 2 (299 USD) alapvető felépítése nem változott, azonban az éleket szépen lekerekítették, így kevésbé szigorú megjelenésű eszközt kapunk. A burkolat alá ezúttal is hét milliméteres, saját fejlesztésű dinamikus átalakítók kerültek, ugyanakkor a készülék könnyebb lett, mint az előző modell. A fülhallgató Bluetooth 5.1 kapcsolatot kínál, maradt az aptX és Low Latency támogatás, valamint az IPX4 (nedvesség és izzadság elleni védelem) besorolás is változatlan.

Az előző változat passzív zajblokkolásával ellentétben ezúttal már aktív technológia segíti a környezeti zajok kizárását, amit a Sennheiser Smart Control alkalmazáson (Android / iOS) keresztül lehet kontroll alatt tartani. Az applikáció ezen felül számos egyénileg szabályozható funkciót kínál, közöttük található a Smart Pause (fülhallgató eltávolításával szüneteltethető a lejátszás) funkció és a Transparent Hearing üzemmód. A beépített akkumulátor átlagosan hat-hét órányi használatot tesz lehetővé, amely üzemidő a már általánosnak mondható töltő/dokkolóval megtriplázható. A Sennheiser újdonsága előre láthatóan áprilisban kerülhet a boltokba.

Forrás: www.eu-us.sennheiser.com

Comments are closed.