Jön az ultraprémium LG GX hangprojektor

A címszereplő készüléket a gyártó célzottan GX Gallery OLED tévékészülék mellé szánja, de természetesen bármely más modell kiszolgálására alkalmas.

Az LG GX hangprojektor kiváló hangélményt, fejlett funkciókat és kifinomult esztétikát kínál. A készülék mérete tökéletesen passzol a hatvanöt hüvelykes GX Gallery OLED tévékhez, harmonikusan illeszthető be az adott térbe. Az új modell HDMI eARC és Bluetooth csatlakozást kínál, támogatja a Dolby True HD, a DTS Master Audio, a Dolby Vision, Dolby Atmos és a DTS: X formátumokat, valamint a 3.1 csatornás hangzást.

A mellékelt mélysugárzó vezeték nélkül társítható. Ezen felül szatellit hangszórók integrálására is lehetőség van, amivel tovább javítható a térleképezés és finomítható a hangzás. A készülék Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkezik, képes kezelni 24-bit / 96 kHz felbontású állományokat. A beépített LG AI Sound Pro funkció elemzi és automatikusan az adott tartalomhoz igazítja a beállításokat. A hangprojektor globális forgalmazása július végén kezdődik.

Forrás: www.lgnewsroom.com