Jönnek a LOEWE KLANG hangrendszerek

Mozgalmas évet zárhat a LOEWE. A társaság az új tévék és hangprojektorok mellett a kisebb, vezetékmentes hangeszközök piacán is képviselteti magát.

A LOEWE KLANG mr termékvonal három különböző méretű multi-room hangkeltőt tartalmaz. A DTS Play-Fi ökoszisztémára épített eszközök Bluetooth (4.2) kapcsolatot használnak, kényelmesen integrálhatók bármilyen kompatibilis rendszerbe. A hangszóró házak alumíniumból készültek, a borítás akusztikusan transzparens szövetből van. A vezérlést a fedlapban elhelyezett érintőgombok könnyíti meg, az üzemeltetést pedig multifunkcionális LED-kijelző egyszerűsíti.

A legkisebb (mr1) modell 30W teljesítményt kínál, praktikus fali konzolon is elhelyezhető, szatellit hangszóróként is használható. A sorban következő (mr3) készülék három teljes tartományú hangszórót, egy mélynyomót és két passzív radiátort dolgoztat, 150W névleges teljesítményt ígér. A „családfő” (mr5) már inkább földön érzi jól magát. A rendszer három dedikált csipogót, három teljes tartományú meghajtót, egy mélysugárzót és két passzív radiátort fog össze. A 180W teljesítmény a gyártó szerint akár közepes helyiségek hangosítására is elég.

A KLANG S széria két hasonló felépítésű készüléket sorakoztat, amelyek idén a Red Dot és az iF Design díjakat is elhódították. Mindkét modell Bluetooth-képes, hálózati funkciókkal (Ethernet) rendelkezik és USB konnektort is visel. Kapunk FM és DAB/DAB+ rádiókat, integrált streaming szolgáltatásokat (pl. Deezer és Amazon Music), valamint Spotify Connect funkciót. Mindkét rendszer 120W teljesítményt kínál, az s3 változatba még egy slot rendszerű CD-lejátszót is pakoltak.

A Loewe Klang mr1 (299 GBP) és mr3 (549 GBP) vezeték nélküli hangszórók, valamint a Klang s1 (399 GBP) és s3 (599 GBP) egydobozos rendszerek már vihetők, az mr5 (649 GBP) forgalmazása előre láthatóan november végén kezdődik.

Forrás: www.loewe.tv