Jönnek az új SAMSUNG Neo QLED, Lifestyle és OLED tévék

A Samsung célja lehetővé tenni felhasználók számára, hogy az érdeklődési körüknek, a preferenciáiknak és az életmódjuknak megfelelően alakíthassák ki a technológiai környezetüket, ezért a személyre szabhatóság minden eddiginél fontosabb lett.

Neo QLED 8K

A Samsung prémium portfóliójának csúcskészüléke, a Neo QLED 8K modell. A mesterséges intelligencia alapú 8K Neural Quantum Processzornak köszönhetően a képminőség és színpontosság tovább javult, az új modellek drámaibb képsűrűség és kontraszt megjelenítésére képesek.

A teljesítményt tovább fokozza a 14 bites mélységgel vezérelhető fényerő és a tükröződésmentes réteg, amely csökkenti a tükröződést és az egyéb zavaró tényezőket. Az Infinity One kialakítás egyedi 15,2 – 18,1 milliméter vastag rozsdamentes acél kerettel övezett, szupervékony panelt jelent, így a készülék falon elhelyezve még látványosabban illeszthető be bármilyen enteriőrbe.

A 2022-es Samsung Neo QLED 8K készülékek Magyarországra három sorozatban (QN900, QN800 és QN700) valamint négy különböző (55, 65, 75 és 85 hüvelyk) méretben érkeznek. A QN900B jelzésű modellek esetében a gyártó 6.2.7 csatorna kiosztású 90W teljesítményű hangrendszerrel és Smart TV-to-Soundbar Dolby Atmos csatlakoztathatósággal emeli a téteket.

Lifestyle TV modellek

A televíziók hangsúlyos szerepet játszanak a modern otthonok berendezésében, ahol egyre fontosabb a személyre szabhatóság és az egyediség kifejezése. A Samsung különleges Lifestyle TV kínálatában számos olyan újítás mutatkozik be, amelyek nemcsak a felhasználói élményhez járulnak hozzá, hanem a lakás stílusát is meghatározzák.

A The Frame 2022 új matt kijelzője nem csak a csillogást és a tükröződést csökkenti a jobb láthatóság érdekében, hanem különleges felületével szétszórja a rá irányuló fényt, így a képminőséget nem befolyásolja a szobába besütő nap vagy a felkapcsolt lámpák fénye. A The Frame továbbfejlesztett Art Store felületén, a több mint 1600 alkotást tartalmazó katalógusban még könnyebben megtalálhatók az egyes remekművek. A 2022-es The Frame felhasználók most az eddigi egy hónap helyett két hónapon keresztül férhetnek hozzá díjmentesen az Art Store teljes kínálatához.

A The Serif tévék a matt kijelzővel homogén kialakítással érkeznek, hogy a megjelenés még egységesebb legyen. A The Frame 2022 Magyarországon 32, 43, 50, 55, 65, 75 és 85 hüvelykes, míg a The Serif 43, 50, 55 és 65 hüvelykes méretben, áprilistől lesz elérhető.

Samsung OLED

A Képernyők mindenkinek! filozófia jegyében, a még inkább személyre szabható technológiák érdekében a vállalat a Samsung OLED (S95B) készülékekkel bővíti termékportfólióját. A készülékek 4K Neural Quantum Processzor technológiával, a Tizen platform minden okos funkciójával, Dolby Atmos támogatással rendelkező Q-Symphony, valamint Samsung Object Tracking Sound megoldásokkal érkeznek. A Samsung S95B első körben 55 és 65 hüvelykes méretben, várhatóan a második negyedévben lesz elérhető Magyarországon.

Forrás: www.news.samsung.com