Július közepére pletykálják a Beats Studio Pro érkeztét

Iparági források szerint az Apple július tizenkilencedikén készül piacra dobni a legújabb Beats fejhallgatót, amely Studio3 modellt váltja.

A régi és új fejhallgató között ránézésre kevés az eltérés, de az eddig kiszivárgott infók alapján a több módosítás is történt. A füles vadonatúj negyven milliméteres átalakítókat kapott, amelyek alacsonyabb torzítást és pontosabb hangélményt ígérnek. A hagyományosnak mondható Beats funkciók (ANC, Transparent Mode, Dolby Atmos támogatás, Dynamic Head Tracking, Spatial Audio) maradtak, az új füles egyedi chipet kapott, ami megkönnyíti az iOS és az Android platformok közötti átjárást. Apple eszközökkel egyérintéses párosításra, automatikus frissítésekre, Siri-kompatibilitásra és a Find My Headphones funkcióra lehet számítani, az Androidosok kapnak egy dedikált alkalmazást, valamint pl. a Fast Pair és a Find My Device lehetőségeket.

Az új modell három hallgatási módot kínál. A legkiegyensúlyozottabb élményt a Signature Mode szavatolja, a filmrajongók és a játékosok megkapják az Entertainment módot, míg Conversation a szöveges tartalmak és hívások minőségét hivatott javítani. A Beats Studio Pro az ANC és Transparency Mode nélkül negyven órát húzza töltés nélkül, ha bármelyik funkció aktív akkor huszonnégy órát ígérnek. A Fast Fuel névre hallgató gyorstöltéssel tíz perc alatt négy órányi üzemidő nyerhető. Az új modell előre láthatóan 399 eurós áron kerül forgalomba, de a végleges ár meg megerősítésre szorul.

Forrás: www.9to5mac.com