Júniusban érkezik a DALI Rubikore sorozat

A DALI bejelentette legújabb, öt modellből álló hangfal családját, amely zenehallgatásra és házimozira egyaránt ajánlott.

Az új RUBIKORE sorozat a DALI KORE zászlóshajó hangsugárzóból merítve, számos élvonalbeli technológiát alkalmaz. Elsőként említést érdemelnek a mélyközép meghajtókban használt Clarity Cone (papír és fa) membránok, amelyek természetes, mesterséges színezéstől mentes reprodukciót szavatolnak a középtartományban. A meghajtók a DALI SMC motor-rendszerét használják, minimális torzítással és rendkívül hatékonyan dolgoznak.

Az álló hangsugárzókban alkalmazott keresztváltó áramkörökben SMC KORE induktorok találhatók, amelyek képesek jelentősen csökkenteni a jelveszteséget. A teljes termékcsaládba nagy teljesítményű Mundorf kondenzátorok kerültek. A turbulencia és a zajcsökkentés érdekében az álló hangfalak és a polcsugárzó Flare Reflex nyílásokat kaptak. vannak felszerelve. A RUBIKORE családot a KORE EVO-K hibrid magassugárzójának mintájára fejlesztett új Low-Loss Dome magassugárzóval szerelték, amely elhagyja a mágnes résben a ferro-fluidot, így jobb magasfrekvenciás felbontást biztosít.

A RUBIKORE 8 álló hangsugárzó kiemelkedik a nyugodt, nagyméretű szobákhoz illő, széles szórású, alacsony veszteségű és erősítőre optimalizált hangminőségével. A RUBIKORE 6 az igényes high-end sztereó és házimozi rendszerekhez készült, közepes és nagyobb méretű helyiségekben, ahol kompakt padlón álló kialakítása sokoldalú telepíthetőséget biztosít. A RUBIKORE 2 egy kompakt állványra, polcra vagy bútorra helyezhető hangsugárzó, amit úgy terveztek, hogy kisebb helyiségben is hatékonyan dolgozzon.

A RUBIKORE ON-WALL sztereó, center vagy szatellit-surround sugárzóként is használható. A készülék forgatható hibrid magassugárzó modullal rendelkezik, aminek hangtekercse és membránja rendkívül könnyű és mozgékony. A RUBIKORE CINEMA LCR házimozi hangsugárzóra a bal, center és jobbcsatornás szerepek is rábízhatók. A forgatható hibrid magassugárzóval szerelt modell vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető, ennek köszönhetően első és center sugárzóként is beállítható.

RUBIKORE 8 – 1 399 995 Ft/db
RUBIKORE 6 – 999 995 Ft/db
RUBIKORE 2 – 519 995 Ft/db
RUBIKORE ON-WALL – 599 990 Ft/db
RUBIKORE CINEMA – 799 990 Ft/db

A márka hivatalos hazai forgalmazója a HORN Distribution.

Forrás: www.dali-speakers.com