Keskeny hangprojektorral jelentkezett a Panasonic

A Panasonic bejelentette keskeny profilú hangprojektorát, amit olyan felhasználóknak terveztek, akik hanyagolnák a méretes rendszereket, de az ütős hangélményre azért igényt tartanak.

A HTB490/6 (699 USD) hangprojektor tartalmazza a nagyobb Panasonic hangprojektorok biztosította alapvető (vezetékmentes mélynyomó, Bluetooth és HDMI ARC) funkciókat. Az új modellt a legújabb televíziókhoz tervezték, színben és formában is illeszkedik a friss termékcsaládokhoz. A készülék egyetlen HDMI zsinórral társítható a tévékhez, így vizuálisan is letisztultak maradhatnak a felületek, persze az optikai és USB kapcsolatok is rendelkezésre állnak.

A hangrendszer a kompakt méret ellenére meglepően erőteljes hangzást ígér. A burkolat alatt lapuló teljes tartományú, előre sugárzó hangszórók 160W teljesítményt biztosítanak, ugyanennyi várható a vezetékmentes mélyládától. A készülékre két basszus-reflex nyílás is került, amiknek az alacsony frekvenciás reprodukció finomításában jut szerep. A mélysugárzó Bluetooth segítségével kommunikál a rendszerrel, a korábbinál kisebb áramköri lap miatt, több hely maradt a dobozban, így a hangvisszaverődés jelentősebb. A streaming Bluetooth kapcsolaton keresztül oldható meg, sajnos a WiFi kimaradt a pakliból.

Forrás: www.panasonic.com/global