Kész a D’AGOSTINO PROGRESSION erősítő végső változata

A sorozat új tagja a Progression előerősítő „részletek iránti elkötelezettségét” kombinálja a Progression végerősítő „teljesítményével és dinamizmusával”, amit klasszikus D’Agostino esztétikával öntöttek nyakon.

A D’AGOSTINO PROGRESSION INTEGRATED AMP (18.000 USD) moduláris platformra épített csúcserősítő, aminek alapváltozata tavaly augusztusban került a boltokba. A készülék kompromisszumok nélkül képes kiszolgálni az audiofil zenerajongók összes felmerülő igényét, opcionális megvásárolható digitális és phono (MM/MC) egységgel is megvásárolható. A digitális fejlesztés hozzáférést biztosít a Tidal, Qobuz, Deezer és Spotify szolgáltatók kínálatához, két SPDIF koaxiális, két optikai, USB-A, USB-B és RJ-45 bemenetet ad az alapgép biztosította konnektorok mellé. A beépített DAC természetesen a PCM (24-bit / 192 KHz) és DSD (11,2 MHz) állományokat egyaránt kezeli, de az MQA dekódolás is adott.

Az erősítő gyakorlatilag bármilyen hangsugárzó kiszolgálásra alkalmas 200W (8 ohm), illetve 400W (4 ohm) teljesítményt biztosít. Az egyedi toroid transzformátor a Momentum M400 erősítőből érkezett, míg a komponensek hőmérsékletét felügyelő rendszert és a hűtőbordákat a Relentless Monoblock erősítőben használták először. Az előlapon elhelyezett analóg műszereket svájci óralapok ihlették. A műszerek hangerő kalibrálás során a hangszintet jelző indikátorként működnek, majd annak végeztével visszaállnak klasszikus üzemmódba. A készülékhez egy Bluetooth távvezérlő is tartozik, aminek hatékonysága jelentősen meghaladja az infravörös változatokét. Az erősítő a szokásos ezüst és fekete festés mellett, egyedi színekben is megrendelhető.

Forrás: www.dandagostino.com/products/progression-integrated