Két aktív Alpha hangsugárzóval jelentkezett a PSB

A kanadai manufaktúra két aktív modellt adott hozzá ALPHA termékvonalához. Mindkét újdonság egyszerűen beállítható és könnyen kezelhető, kényelmesen társítható a különböző forrásokhoz.

A PSB ALPHA AM3 (399 EUR) kompakt aktív monitor, vezetékes és vezetékmentes üzemmódokat is kínál. A készülék saját fejlesztésű, egyedi hullámvezetővel ellátott magassugárzót (19 mm) és polipropilén membrános közepes (100 mm) meghajtót dolgoztat. A beépített D osztályú erősítő 35W teljesítményt biztosít. A hangfal dedikált phono előerősítőt is kínál, közvetlenül csatlakoztatható lemezjátszókhoz. A vezetékmentes átvitelről Bluetooth aptX technológia gondoskodik, vezetékes üzemmódban AUX, optikai és USB konnektorok használhatók, illetve mélysugárzó kimenetet is kapunk. A hangerő a hátoldalon található tárcsával szabályozható.

A PSB APLHA AM5 (599 EUR) csupán méretében és teljesítményben kínál többet. A csipogó mellé ezúttal 130 milliméteres mélyközép meghajtó került, amikhez 50W teljesítményű erősítőt társítottak. A kabinet ebben az esetben is bass-reflex rendszerű, a hangszórókat mágnessel rögzíthető rácsok védik a sérülésektől. Mindkét modell fekete és fehér színben kerül forgalomba.

Forrás: www.psbspeakers.com