Két aktív modellel rajtol a Nubert nuPro SP termékvonal

A svábok a nuPro SP termékcsaláddal az ártudatos hifi-rajongókat, a filmrajongókat és a játékosokat egyszerre szeretnék megszólítani.

A Nubert nuPro SP-200 és Nubert nuPro SP-500 modellek a gyártó szerint egy modern hifi rendszer teljes funkcionalitását kínálják kompakt, elegáns kivitelben. Mindkét hangfal klasszikus master-slave formáció, ami annyit tesz, hogy az egyik hangfal tartalmazza az elektronikát a másik pedig passzív. Az újdonságok Bluetooth (5.0) vezetékmentes átvitelt kínálnak, a veszteséges SBC és AAC mellett az aptX, aptX LL és aptX HD formátumok is támogatottak. Természetesen a klasszikus források, mélysugárzók, illetve a HDMI eARC konnektoron keresztül tévék társítására is lehetőség van.

A hangszórókészlet a nuPro-X sorozat öröksége. A kétutas SP-200 (845 EUR) egy szövet dóm csipogót (25 mm) és egy polipropilén mélyközép (148 mm) meghajtót dolgoztat, míg a háromutas SP-500 (1365 EUR) hangfal esetében az utóbbi hangszórókat megtriplázták. Mindkét készülék bass-reflex konstrukció, mindkettőben D osztályba sorolt erősítő található, amelyek csatornánként 60W és 80W teljesítményt biztosítanak. A hangfalakat saját fejlesztésű DSP felügyeli, amely egy hangszínpad növelésére használható adaptív-hangerő áramkört, valamint egy a beszéd érthetőségét javító Voice+ algoritmust is magába foglal. Az új modellek már rendelhetők, a szállítást leghamarabb december közepére vállalja a gyártó.

Forrás: www.nubert.de