Két modellt gyúrt egybe az AudioLab

Az AudioLab újdonsága a díjnyertes 6000N Play hálózati lejátszó, valamint a sokak által kedvelt, két éve bemutatott 6000A erősítő házasításából született.

Az AUDIOLAB 6000A PLAY (799 GBP) a streaming erősítő lényegében egyetlen alvázon egyesíti a bevezetőben említett modellek legjobb jellemzőit. Az új készülék megörökölte a 6000A erősítő áramkörét, amihez csatlakozik a 6000N Play DTS Play-Fi alapokra épített streaming technológiája. A végeredmény egy kényelmesen használatba vehető rendszer, amely hozzáférést biztosít a népszerű tartalomszolgáltatók kínálatához, képes lejátszani a DLNA-kompatibilis hálózati szervereken tárolt állományokat.

A készülék Bluetooth támogatást is kínál és kezeli a hagyományos, analóg és digitális külső forrásokat. A DTS platform lehetővé teszi a nagy felbontású (24-bit/192 kHz) lejátszást, akár 32 Play-Fi kompatibilis eszköz csatlakoztatását támogatja, amiket a DTS Play-Fi alkalmazáson keresztül lehet vezérelni. Az eszközt bármely Alexa intelligens hangszóróhoz kapcsolva a hangvezérlés is rendelkezésre áll.

A burkolat alatt 32-bites ESS Sabre DAC lapka dolgozik, amihez gondosan tervezett aktív szűrőáramkört társítottak. A felhasználók három digitális szűrő (Fast Roll-Off, Slow Roll-Off, Minimum Phase) segítségével finomíthatják a teljesítményt. Hasonló figyelmet fordítottak az analóg szakaszokra amiket független, alacsony zajú tápegységekkel támogattak meg. A mérnökök a phono szakaszt is átdolgozták és egy dedikált fejhallgató-erősítő is a csomagba került.

Forrás: www.audiolab.co.uk/6000a-play