Két új B+W hangrendszeres tévét jelentett be a PHILIPS

Sokak szerint a holland márka, valamint a Bowers & Wilkins együttműködése a vártnál kisebbet szólt, ennek ellenére a Philips két újabb, beépített hangrendszert dolgoztató modellel is bővíti idei kínálatát.

A PHILIPS 9435 televízió 4K UHD LCD készülék, amely közvetlen LED (DLED) háttérvilágítást alkalmaz. A P5 képmotorral szerelt, Dolby Vision és a HDR10+ kompatibilis modell 55 és 65 hüvelykes változatban, három oldalas Ambilight világítással érkezik. Az 50W teljesítményű, 2.1.2 kiosztású dedikált hangrendszer a korábbi gyakorlatnak megfelelően a talpban kapott helyet, extraként a Dolby Atmos támogatás érdemel említést.

A felhasználók igényeihez igazodva a legtöbb gyártó kínálatában megjelentek a kisebb méretű modellek, ennek megfelelően a hollandok is bemutattak, egy 43 hüvelykes (9235) készüléket. Ez a modell is megkapta a P5 képfeldolgozót, azonban ezúttal éleken elhelyezett LED fényforrásokat (ELED) kapunk. A hangrendszer 40W teljesítményt kínál, Dolby Atmos támogatás nélkül. Mindkét újdonság Android 9.0 alapokra épített rendszert futtat. Az új modellek ára egyelőre nem ismert.

Forrás: www.philips.co.uk