Két új hangprojektor kerül a VIZIO M sorozatába

Mindkét új hangprojektor támogatja a Dolby Atmos szabványt, a komolyabb rendszer a márka Elevate elnevezésű technológiáját is integrálja.

John Schindler, a Vizio termékmenedzsmentért felelős alelnöke szerint az „új M-sorozatú hangprojektorok abból a filozófiánkból táplálkoznak, miszerint a magával ragadó hang mindenki számára elérhető kell legyen.”

A VIZIO M-ALL-IN-ONE (166 USD) egyetlen egységből álló 2.1 csatornás készülék. A basszusokat dedikált mélysugárzók szólaltatják meg, a rendszer virtuálisan támogatja a Dolby Atmos és DTS: X szabványokat. A hangprojektor Bluetooth (5.0) képes és HDMI 2.0 (4K Dolby Vision passthrough képességgel) konnektorokat visel. A vezérlésre a készülék oldalán elhelyezett fizikai gombok, vagy távirányító használható.

Sokkal izgalmasabb a VIZIO M-SERIES ELEVATE (799 USD) 5.1.2 kiosztású hangprojektor, amely a társaság motoros Atmos-hangszóróit viseli. A rendszer összesen tizenhárom hangszórót dolgoztat, a basszusokért vezetékmentes mélyláda felel. A hangprojektor extrája a széleken elhelyezett, leválasztva szatellit hangszóróként is használható hangkeltők, amelyek Dolby Atmos vagy DTS:X tartalmat érzékelve, automatikusan elfordulnak.

Van egy dedikált bemenet a Google Home vagy az Amazon Alexa hangszóró csatlakoztatásához, természetesen Bluetooth (5.0) és HDMI (2.0) konnektorok is rendelkezésre állnak. Az új modellek a hónap végén kerülnek forgalomba.

Forrás: www.vizio.com