Két új modell jön a CANTON SMART sorozatba

A Canton Smart sorozata egy ideje, különálló termékcsaládként szerepel a gyártó kínálatában, vezeték nélküli megoldásokat biztosítva a multi-room és házimozi rajongók számára. A termékvonal több erősítőt, hangprojektort és hangszórót sorakoztat, májusban pedig friss modellekkel bővül.

A CANTON SMART GLE 3 (1250 EUR) klasszikus sztereó zenehallgatásra vagy házimozi használatra alkalmas, vezetékmentes kompakt hangsugárzó. A kétutas bass-reflex rendszerű készüléket 350W teljesítményt biztosító erősítővel szerelték. Bemeneti oldalon analóg (RCA és XLR) és digitális (USB, koaxiális, optikai) konnektorok találhatók, illetve természetesen Bluetooth modult is kapunk. A rendszer master-slave üzemmódban működik, így ezt az újdonságot csak párban lehet megvásárolni.

A másik érkező modell a CANTON SMART GLE 5 (800 EUR) két és fél utas center sugárzó. Erősítő oldalon (350W) nincs változás, hangszóró készlet tekintetében a sorozat korábbi darabjaiból ismerős dóm csipogó és alumínium-mangán egységek köszönnek vissza. Mindkét újdonság zökkenőmentesen integrálható a Canton Smart Multiroom rendszerbe, s persze a mellékelt vezérlőalkalmazás segítségével ezúttal is lehetőség van a hangélmény (EQ, dinamikus tartomány módosítása) utólagos befolyásolására. Az új modellek a korábbi gyakorlatnak megfelelően hamu szürke és fehér színekben várhatók.

Forrás: www.canton.de/en/news