Két új zászlóshajót küld csatába a TAD Labs.

A japánok két újragondolt és átalakított referencia kategóriás erősítővel indítják a következő évet, amelyek az M600 jelzésű modellt váltják a kínálatban.

A TAD-M700 (mono) és TAD-M700S (sztereó) erősítők az előd esztétikáját és alapvető felépítését örökölték, azonban a burkolat alatt, számos változtatást eszközöltek a mérnökök. Az új modellek a társaság saját fejlesztésű, szabadalmaztatott áramkörére építkeznek és mindkettő teljesen szimmetrikus kialakítású. A japánok tökéletes tükör-topológiát igyekeztek megvalósítani, többek között dedikált hálózati transzformátorok, alaposan megválogatott tranzisztorok, módosított huzalozás és egészen rövid jelút biztosítják a minden eddiginél nagyobb teljesítményt. Utóbbi az M700 esetében 700W (4 ohm) és 350W (8 ohm), míg az M700S készülék esetében 350W (4 ohm) és 175W (8 ohm) teljesítményt jelent csatornánként.

A társaság ezúttal is nagy hangsúlyt fektetett a vibráció elleni védelemre, ezért a korábbi öntöttvas alvázat könnyebb, ugyanakkor hatékony alumínium változatra cserélték, amely alá négy átalakított, állítható magasságú tüske láb került. A sokoldalú felhasználás érdekében az M700S erősítő bi-amp kompatibilitást is kínál. Ami az árakat illeti pontos információk egyelőre nincsenek, de egyes források 90.000 EUR (M700) és 56.000 EUR (M700S) árcédulákat emleget.

Forrás: www.technicalaudiodevices.com