Kiegészíti 3510-es sorozatát az Exposure

A brit Exposure tavaly ilyenkor mutatták be az 5010 széria megoldásaiból építkező 3510 integrált erősítőt, amit most egy előerősítő-végerősítő kombó követ.

A 3510 PREAMP (1590 GBP) hat darab vonalbemenettel rendelkezik, amelyek közül az egyik MC vagy MM phono-modul, illetve külső DAC társítására használható. A bemenetek közötti váltást kiváló minőségű relék könnyítik meg, míg a kimenetek (RCA és tape-out) diszkrét A osztályú tranzisztoros puffereket használnak. Az AV bemeneten választható fix vagy változó erősítés, lehetővé téve a konfigurálást normál sztereó vagy fix házimozi bemenetként. Az előerősítő hibrid tápáramkörrel rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy alacsony zajszintet biztosítson az erősítő fokozatig. A PCB bemeneti kapcsolása és hangerőkövetése a kisebb áthallás érdekében optimalizálva lett.

A 3510 STEREO POWER AMP (1590 GBP) csatornánként 110W RMS (8 ohm) teljesítményre képes, a gyártó szerint a problémásabb hangfalak meghajtására is alkalmas biamp üzemmódban az integrált testvérével párban. A készüléket nagy kapacitású egyedi toroid transzformátor szolgálja ki, a jelútba kizárólag prémium kondenzátorok kerültek. Mindkét friss modell alumínium házat kapott, amit extrudált alumínium előlappal zártak le. A modellek fekete vagy titán színben kerülnek forgalomba.

Forrás: www.exposurehifi.com