Kihívja a vetélytársakat a DENON HOME termékcsalád

A patinás vállalat a hifi és szórakoztató elektronikai termékek mellett a hordozható modellekre is komoly figyelmet fordít, alkalmanként különböző HEOS kompatibilis eszközzel bővítve a kínálatot.

A társaság a vezetékmentes termékvonalát a HEOS márkanév alatt futtatta, azonban újabb információk szerint a jövőben ezek a készülékek is DENON címkével kerülnek forgalomba. Első fecskeként a gyártó bejelentette az egyelőre három tagot számláló DENON HOME multi-room termékcsaládot, amelyet természetesen a jól bevált HEOS platformra építettek.

A HOME 150 (249 USD) a termékvonal legkisebb darabja, egy hüvelykes magas, illetve 3.5 hüvelykes mélysugárzót dolgoztat, amiket visszafogott méretű házban helyeztek el. A modellt a társaság a Sonos hangsugárzók alternatívájaként szándékozik csatába küldeni. A sorban következő HOME 250 (499 USD) megduplázza a meghajtók számát, mindegyik hangszóróhoz dedikált erősítő tartozik, ráadásként pedig egy passzív radiátort is kapunk. Pillanatnyilag a hat csatornát kezelő HOME 350 (699 USD) számít a termékcsalád zászlóshajójának, aminek burkolata alatt két darab 6.5 hüvelykes mély, két közepes és egy pár magas tartományokat kezelő meghajtó kapott helyet.

A készülékek funkcionálisan teljesen megegyeznek egymással. A HEOS alkalmazáson keresztül elérhetők a Spotify, TuneIn, Deezer, Amazon Music HD, Apple Music és Tidal szolgáltatások, valamint harmadik féltől származó eszközökön keresztül a hangvezérlés lehetősége is adott. A készülékek AirPlay 2, Bluetooth vezetékmentes átvitelt biztosít, ami mellett USB és 3.5 milliméteres konnektorok is használhatók. A modellek ALAC, FLAC és WAV támogatás mellett a DSD (5.6 MHz) állományokat is kezelik. Két Denon Home készülék igény esetén surround sugárzóként is használható, de segítségükkel 5.1 csatornás rendszer létrehozására is lehetőség van. Az újdonságok előre láthatóan a következő év elején debütálnak.

Forrás: www.denon.com

A márka hivatalos magyar forgalmazója a HORN Distribution.

Comments are closed.