Kimaxolták a nuBoxx AS-225 hangprojektort

A Nubert folyamatosan bővíti kínálatát, a társaság rengeteg új terméket jelent be, amelyek mellett a régebbi sikeres modellek feljavításáról sem feledkezik meg.

A nuBoxx AS-225 max (498 EUR) a hároméves AS-225 átdolgozott változata. A méretek maradtak, azonban frissítették a csatlakozókat és az erősítő elektronikát is megpiszkálták. A kétutas rendszert aktív keresztváltóval és négy darab, egyenként 45W zenei teljesítményt szavatoló erősítővel szerelték. Az előző generációtól örökölt hangszórókészlet (25 milliméteres dóm csipogók és 118 milliméteres mélyközép hangszórók) tizenkilenc milliméter oldalvastagságú MDF kabinetbe került. A bass-reflex rendszerű masszív építésű dobozra akár ötven kilós tévé is állítható, ha a készülék elhelyezése másképp nem oldható meg. A hangszórókat mágnessel rögzíthető rács óvja a sérülésektől.

Újdonság a HDMI eARC bemenet, van dedikált mélynyomó kimenet és megújult a Bluetooth (4.2 < 5.0) modul, ami lehetővé teszi az AAC, aptX HD és LL kódekek használatát, plusz a Dolby Digital (AC3) dekódolás is adott. Az előlapon megjelenő tárcsa megkönnyíti a legfontosabb funkciók elérését, az aktuális üzemi állapotról színes LED kijelző tájékoztat. Lehetőség van az alacsony és középtartományok vezérlésére, virtuálisan széthúzható a hangszínpad, valamint a beszédhangokat kiemelő Voice+ szolgáltatás sem hiányzik. A korábbi gyakorlatnak megfelelően a teljes rendszer távvezérelhető.

Forrás: www.nubert.de