Kis helyen is elvan a Burson Audio integrált erősítője

A Burson Audio célja egy olyan kompakt készülék megalkotása volt, amely hangfalak és fejhallgatók meghajtására egyaránt alkalmas.

A TIMEKEEPER 3i (2449 USD) egy 100W teljesítményű A/B osztályú erősítőt, valamint egy dedikált A-osztályba tartozó fejhallgató-erősítőt házasít. Mindkét funkció két erősítési szintet kínál, így a berendezés kisebb és nagyobb hangfalak, valamint a fülmonitorok és éhesebb fülesek kiszolgálására is alkalmas.

Ahogy a Reference termékvonal többi modelljéből, most sem hiányozhat a gyártó MCPS (Max Current Power Supply) tápegysége, ami a helyigényes és zajos transzformátorok helyett tranzisztorokat használ. A készülék csatornánként egy-egy ESS9038Q2M DAC chipet dolgoztat, dual-mono konfigurációban, illetve rendelkezik egy Thesycon gyártmányú XMOS-USB chippel, aminek köszönhetően DSD512, valamint a 38-bit/786kHz állományok továbbítására is lehetőség van. A Bluetooth (5.0) egység legfeljebb 24-bit/96kHz sebességet támogat.

A rendszer operációs rendszertől függetlenül (Windows, Mac, Android és iOS) teljesen plug&play. Az új termék ugyanazt az unibody, gondosan megmunkált alumínium házat kapta meg, amit a korábbi modellek. A Timekeeper 3i erősítő jelenleg előrendelhető a szállítás május végén kezdődik.

Forrás: www.bursonaudio.com