Kiwi Ears Allegro USB DAC

Az elmúlt években a Kiwi Ears szép lassan a globálisan is nevet szerzett magának, köszönhetően az olyan kedvezően árazott fülmonitoroknak, mint a Quartet vagy a Quintet.

A KIWI EARS ALLEGRO (60 USD) egy ES9028Q2M lapkát dolgoztató szimmetrikus DAC-dongle, amely a PCM (32-bit6384 kHz) és a DSD adatfolyamok dekódolásra is képes. Az apróság CNC megmunkált, repülőgépiparban használatos alumíniumból készült. A fekete alapra helyezett D-PAD és a gombok persze csak az illúzió kedvéért vannak, minden üzemeltetéshez szükséges fizikai gomb a felső élre került.

Jobb oldalon találhatók a 3.5 milliméteres (SE) és a 4.4 milliméteres (BAL) aljzatok, átellenben pedig az USB-C csatlakozó kapott helyet. A hátoldalon egy aprócska LED található, amely készenléti állapotban kéken világít, üzem közben pedig a formátumtól függően változtatja a színét. A készülék fizikai hangerőszabályzó gombokat is visel, ami papíron pontosabb vezérlést tesz lehetővé, mintha csak a szoftveres lehetőséget kapnánk. Az eszköz 70 mW (32 Ohm@3.5 mm SE) és 150 mW (32 Ohm@4.4 mm BA) névleges teljesítményt kínál.

Forrás: www.kiwiears.com