Kompakt hálózati lejátszót újított a MAGNAT

A Magnat újdonsága hozzáférést biztosít az internetes rádiókhoz, streaming szolgáltatásokhoz, lokális hálózaton és külső adattárolókon található állományokhoz.

A MAGNAT MMS730 (599 EUR) jelzésű készülék alapvetően mindent tud, ami ezen az árszinten elvárható. A masszív építésű fém váz és szépen csiszolt alumínium előlap a korábbi modellek ismeretében nem meglepetés, ugyanakkor ezúttal ún. félmagas házat kapunk a helytakarékosság jegyében. A készülék dedikált Spotify elérést és DLNA streaminget kínál, az internetes rádiók mellett FM/DAB+ adások vételére is lehetőség van, illetve multi-room funkciókat is kapunk.

 

A berendezés Bluetooth (aptX HD) kompatibilis forrásokból is képes lejátszani, s ha úgy tetszik 8 GB kapacitású, WMA vagy MP3 állományokkal megtöltött USB adathordozó (FAT16/32) fogadására is felkészült. A burkolat alatt Wolfson DAC (WM8740) teljesít szolgálatot, amely 192 kHz / 24 bit adatok feldolgozására képes. Az analóg kimeneten kívül egy optikai és koaxiális S / PDIF kimenet is található a fedélzeten. A vezérlést kétsoros kijelző és dedikált alkalmazás (Magnat Streaming App) könnyíti meg.

Forrás: www.magnat.de/en