Környezetbarát hangkeltővel jelentkezett a Flare Audio

A brit társaság ZERO elnevezésű termékcsaládja száz százalékban újrahasznosított anyagokból készül. A gyártási folyamat során keletkezett hulladékot is teljes egészében visszaforgatják, így a négy éve megjelentetett, aranyárban mért Project Zero hangrendszer új változata egészen kis lábnyommal rendelkezik.

A FLARE ZERO termékcsalád három különböző méretű hangszórót sorakoztat, amelyek tetszőleges kombinációban vásárolhatók meg. Az egységek szólóban, sztereó párként vagy egyedi kialakítású hangrendszerként is használhatók. A variánsoknak kis túlzással csak a vásárlók fantáziája és persze pénztárcája szabhat határt. Az egyes hangszórókat egymáshoz illesztve álló hangrendszerek hozhatók létre, míg a kisebb darabok a gyártó közleménye szerint monitor vagy szatellit sugárzóként is bevethetők, s igény szerint falra is szerelhetők.

A hangkeltők egyedi, szabadalmaztatott technológiával készülnek aminek lényege, hogy CNC megmunkált alumínium gyűrűk közé több rétegű, újrahasznosított papír kerül, ami rendkívül könnyű, ugyanakkor szilárd struktúrát eredményez. A hangszórók változatos színekben lesznek elérhetők, már alaphelyzetben is legalább tíz mintázat választható, de a gyártó egyedi igények kielégítésére is felkészült.

Forrás: www.flareaudio.com