Külső tápegységgel erősít a Gold Note

Nagy a mozgolódás a Gold Note körül, ugyanis talján gyártó új DAC/hálózati lejátszóval kezdte az évet, megújította sokak által kedvelt előerősítőjét, nemrég pedig egy vadonatúj külső tápegységet rakott az asztalra.

A GOLD NOTE PSU-10 EVO (1100 EUR) tápegységgel a sajtóközlemény szerint jelentősen javítható a DS-10/DS-10 PLUS forráseszközök hangminősége. A korábbi (PSU-10) külső tápegységhez képest az EVO változat nagyobb teljesítményt és jobb szűrést kínál. A maximális teljesítmény érdekében a modell négy transzformátort kapott, amiket ultra alacsony zajszintű feszültségszabályozókkal láttak el. A készülék optimálisan használja ki a négyes fogatot, három transzformátor biztosítja a stabil üzemi körülményeket, míg egy kizárólag az induktív szűrőt támogatja.

Ez a modell is megkapta a társaság szabadalom alatt álló Dual Choke technológiáját, amely kiküszöböli a piszkos áramból származó anomáliákat, illetve csökkenti az interferenciát. A készülék nyolc tűs DIN csatlakozón keresztül társítható az említett eszközökhöz. Az új modell felépítése és esztétikája tökéletesen passzol a gyártó többi rendszeréhez.

Forrás: www.goldnote.it