Lemezjátszó előerősítővel jelentkezett a Six Acoustic

A Six Acoustic a közelmúltban mutatta be új lemezjátszó előerősítőjét, aminek népszerűsítésére egy Kickstarter kampányt is összedobtak.

A SIX ACOUSTIC YORK (429 USD) névre hallgató eszköz a gyártó szerint az ultra hifi kategóriába tartozik, képes felvenni a versenyt az ismertebb, csúcsminőségű berendezéseket fejlesztő társaságok modelljeivel. A kanadai butikmárka talán kevésbé ismerős a nagyközönség előtt, számos globálisan is elérhető készülékkel bizonyították szaktudásuk és tapasztalatuk. A készülék eloxált alumínium házzal rendelkezik, kifejezetten tetszetős darab a maga visszafogott módján.

Steve Meszlenyi a vállalat alapítója elmondta, hogy olyan eszközt igyekeztek építeni, amely a csúcskategóriás berendezések teljesítményét hozza a magas árfekvés nélkül. A készülék MM és MC rendszerekkel egyaránt használható, RIAA korrekciót alkalmaz és egészen alacsony (0.001%) THD/N értékkel rendelkezik. A berendezés kezdők és tapasztalt felhasználók számára is érdekes lehet, utóbbiak a névleges nyereség módosításával (- 8dB és + 5dB) finomíthatják a teljesítményt. A készülék RCA ki és bemeneteket visel.

Forrás: www.sixacoustic.com