Lenco LBT-225WA – Lemezjátszó Bluetooth kapcsolattal

A Lenco egy USB csatlakozóval szerelt, Bluetooth kapcsolattal rendelkező lemezjátszóval bővíti megfizethető kínálatát. Az új modell a streaming mellett a hanglemezek digitalizálására is alkalmas.

A LENCO LBT-225WA (400 EUR) szíjhajtású lemezjátszó, manuális sebességváltóval. Az alvázat sötét dió furnérral borították, a tizenhárom milliméter vastag hanglemeztányér üvegből készült. Az egyenes szénszálas hangkar végére egy előkalibrált AT-VM95E Audio-Technica (mozgó mágneses) hangszedő került. A készülék digitális-analóg átalakítóval is rendelkezik, USB interfészen keresztül a bakelitek archiválását is lehetővé teszi.

A Bluetooth (5.2) modulnak köszönhetően a lemezjátszó könnyen összehozható a vezetékmentes (pl. fejhallgató, aktív hangkeltők) eszközökkel. A por elleni védelemről akril fedél gondoskodik. Az új modell a Lenco szerint „egyszerűen használható és sokoldalú berendezés”, amely akár audiofilek számára is jó választás lehet. Utóbbi megjegyzést azért fenntartással érdemes kezelni, de szemre tetszetős modellről van szó, amely kategóriájában biztos megtalálja az utat a bakelit-rajongók felé.

Forrás: www.lenco.uk