LENCO LS-600WA – Minden benne van

A LENCO új pakkja egy erősítővel szerelt lemezjátszót és egy pár hangfalat tartalmaz, így gyakorlatilag minden adott a fekete korongok pörgetéséhez.

Az LS-600WA (449 USD) dió borítású, szíjhajtású lemezjátszó. Az egyenes szénszálas hangakar végén gyárilag egy mozgó mágneses (AT-VM95E) hangszedő kapott helyet, de a fejhéj leválasztható, megkönnyítve a későbbi fejlesztést. A lemeztányér alumínium, amiről a csúszásgátló borítás sem hiányzik.

A 33 és 45 rpm között kapcsolók segítségével lehet váltani. A beépített D osztályú erősítő csatornánként 30W teljesítményt biztosít, ami bőségesen elég a társított hangsugárzók számára. Sajnos ezekről részletekbe menő információk nem állnak rendelkezésre.

A passzív hangfalak társítására szolgáló terminálok mellett, egy pár RCA csatlakozó is helyet kapott a külső erősítők vagy aktív hangfalak számára. A rendszer Bluetooth (5.0) képes, tehát kompatibilis források kezelésére is felkészült. A Lenco „bakelit-rajongó csomagja” az Egyesült Királyságban már megvásárolható, a globális forgalmazás a következő év elején kezdődik.

Forrás: www.lenco.uk