Lenyűgöző kínálattal várja vásárlóit a Home Movie

A Home Movie a közelmúltban gyakorlatilag teljesen megújult és egy közel kétszáz négyzetméteres területen berendezkedve várja a kedves érdeklődőket.

A közelmúltban meghívást kaptunk a KRELL, SVS, M&K SOUND és EMOTIVA termékek hazai forgalmazójától. A lehetőséget természetesen örömmel fogadtuk, hiszen csak elvétve adódik olyan alkalom, amikor betekintést nyerhetünk egy hifi szaküzlet mindennapjaiba és kötetlenül ismerkedhetünk az általuk forgalmazott prémium márkákkal.

Teljes megújulás

A Home Center központban található üzlethelyiségben elsőre szemet szúrt, hogy milyen nagy hangsúlyt fektettek a belső tér kialakítására, aminek egyszerre kell csalogatónak és funkcionálisnak lennie. Egy ilyen üzlettér kialakítása sokszor komoly tervező és kivitelező munkát igényel, ráadásul a termékek reprezentálása mellett a kiváló akusztikai kialakításnak is jelentősége van. A tágas és világos tér gondos tervezésről árulkodik, amit igen nagyra értékeltünk, kifejezetten kellemes első benyomást szereztünk, amit a szakmai stáb szívélyes hozzáállása tovább erősített.

Lehengerlő kínálat

A termékek bemutatására szolgáló térben, gondosan elválasztva találhatók a különböző sztereó és házi-mozi termékek. Lejátszók, erősítők, hangsugárzók, vezetékek és kiegészítők egész sora tárult szemünk elé, ráadásként mindez (mint kiderült) nem is a teljes kínálatot tükrözte. Az óriási termékkínálat a márkák vonatkozásában nagyon széles palettát takar. A közép-felső kategóriától egészen az abszolút felső házig tart a sor, így aztán az igényes zenerajongó biztosan megtalálja a számítását. A termékekkel kapcsolatban, hang vagy házimozi rendszerek kiválasztásában, vagy általánosan bármilyen szakmai kérdésben képzett és felkészült csapat áll rendelkezésre. A szakemberek az igények felmérése után tanácsokkal segítik az érdeklődőket és vásárlókat.

Jobbak között a legjobbak

A Home Movie kínálatában számos világszerte elismert márka termékei megtalálhatók – Denon, Marantz, Polk Audio, Onkyo, Bluesound, Cyrus, Naim, Usher Audio vagy a Focal, hogy csak néhányat emeljünk ki a konzumer és prémium gyártók közül. A sor persze itt még nem ér véget, hiszen olyan élvonalbeli gyártók termékei is elérhetőek, mint a hangsugárzókról ismert Dali, KEF és Q Acoustics, vagy a lejátszók és erősítők piacán jeleskedő NAD, Vincent, Pro-Ject; illetve a média-lejátszókról híres Zappiti. Természetesen jelen van a vezeték nélküli eszközök mestere a Bluesound vagy az innovatív vetítőket kínáló Sony és JVC.

A minőségi kábelek és kiegészítők között az InAkustik, Audioquest és a Norstone impozáns kínálatából válogathatunk, de az AC Infinity kiváló hűtést és szellőzést biztosító megoldásait is bátran kereshetjük. A bevezetőnkben már említettük, hogy hazánkban ez a társaság forgalmazza az amerikai Krell Industries, SVS, Screen Excellence és a hollywoodi filmstúdiók és hangstúdiók által is preferált M&K Sound termékeit, amelyek esetében a jelenleg elérhető legmagasabb minőség elérése a kiemelt szempont. Hamarosan néhány teszt is olvasható lesz az említett márkák néhány modelljéről, de minden zenerajongót arra biztatunk, hogy amennyiben tehetik a szaküzletben hallgassák meg, mire is képes egy Krell K-300i vagy egy Emotiva XSP-1 sztereó erősítő. A bemutató teremben ráadásul akár a legkülönfélébb hangfalak is társíthatók a gépekhez, amire otthoni körülmények között egyáltalán nincs lehetőség.

Vásárlás a karosszékből

Szót kell ejtenünk arról is, hogy a Home Movie nem csupán az igényes szaküzletre fektetett komoly hangsúlyt. A honlap logikusan felépített, könnyen áttekinthető, részletes tájékoztató olvasható minden termékről. Felhasználó barát felület segíti a látogatókat és potenciális vásárlókat abban, hogy egyszerűen megtalálja és megvásárolhassa a kiszemelt terméket. Az általános felület mellett hasznos blog és tájékoztatók is találhatók az oldalon. Ezeket kifejezetten érdemes tanulmányozni a vásárlás előtt! Nagyon tetszett, hogy az online felület és a szaküzlet között szinergia van, tehát a bemutatóterem profizmusát a honlapra is igyekeztek átültetni. Az nem derült ki, hogy emögött szándékos tervezés áll, vagy csak adta magát a dolog, mindenesetre ez is olyan finom apróság, ami egy vásárlóban egyből bizalmat és érdeklődést kelt.

Mindent összevetve kifejezetten jó benyomásokat szereztünk a két évtizedes múltra visszatekintő hifi és házi-mozi bemutatóterem alapos körbejárása után. A meghívásért külön köszönet jár Juhász Csaba ügyvezető úrnak és segítőkész profi csapatának. Részünkről minden kedves Olvasónknak csak ajánlani tudjuk a Home Movie szaküzletének meglátogatását, amennyiben a minőségi termékek mellé, minőségi szolgáltatásban is részesülni szeretnének. ( x )

Home Movie
1173 Budapest Csomafalva utca 1 D/9 Home Center üzletközpont.
Tel.: Telefon: +36-1-256-6478
E-mail: info@homemovie.hu
Webshop: homemovie.hu.