LG ERGO DUAL– Komplex munkaállomás

A hagyományos monitorállványok megfelelő beállítása gyakran problémás és időigényes folyamat, pedig a jól elhelyezett képernyővel vagy képernyőkkel jelentősen javítható a felhasználó komfort érzete.

Számos munkakörben elősegíti a hatékonyságot, ha a felhasználók több programot futtathatnak vagy az éppen használt szoftver minél több elemét egyidejűleg láthatják, azokhoz kényelmesen és gyorsan hozzáférhetnek. A legkézenfekvőbb megoldás egy második képernyő használata, azonban az nem mindig helyezhető el ideális pozícióban, problémás lehet be- és átállás folyamata, illetve a helyszűke is gondot jelenthet.

Az egyes munkához használt szoftverek között vizuális kiterjeszthetőség tekintetében is különbséget kell tenni, alkalmanként függőleges vagy inkább vízszintes elrendezés az ideálisabb. Az LG Ergo Dual állványra helyezett monitor pár egymástól függetlenül mozgatható és elhelyezhető szinte bármilyen pozícióban és elrendezésben, a csoportos kreatív és egyéb kooperatív munkafolyamatok hatékonyságát is segítheti.

A huszonhét hüvelykes QHD IPS képernyők mindkét irányban 335 fokos szögben elforgathatóak, így az asztal körül ülők számára is könnyedén láthatóvá tehető, ami a képernyőkön megjelenik. Az állvány egy speciális talppal rögzíthető az íróasztalhoz, a zsinórok pedig a váz belsejében vezethetők el. A személyre szabható beállítási lehetőségekkel egészségesebb testtartás érhető el munkavégzés közben, ez pedig rövid és hosszú távon is jelentős pozitív hatással lehet a dolgozó teljesítményére.

Az USB Type-C és a DisplayPort bemeneteken az LG Ergo Dual monitor támogatja a láncba kapcsolt konfigurációt. Mindez annyit tesz, hogy egy DP és egy USB Type-C kábellel a monitorok noteszgépekkel is könnyen társíthatók.

Forrás: www.lg.com