LG P-OLED műszerfalat kapott az új Cadillac Escalade

Az LG Electronics P-OLED műszerfalával mutatkozott be a 2021-es Cadillac Escalade, amely az első olyan kereskedelmi forgalmazásra szánt jármű, amelybe hajlított OLED kijelzőt építettek.

Az LG P-OLED kijelző központi elemként jelenik meg a Cadillac SUV modelljének legújabb változatában. A harmincnyolc hüvelykes felület, három különálló P-OLED panelből épült, melyek közül a legnagyobb 16,9 hüvelykes képátlóval rendelkezik. A három hajlított képernyő a járművel kapcsolatos alapvető információk megjelenítésével a hagyományos műszerek kiváltására szolgál, amin felül infotainment-kijelzőként, valamint audió, videó és navigációs tartalmak megjelenítéséért felelős központi rendszerként is funkcionál.

Az új Escalade ultramodern fedélzeti rendszere, többek között olyan funkciókat kínál, mint a kiterjesztett valóság (AR) alapú navigáció és éjszakai mód, amelyek mind az LG által fejlesztett szoftveres háttérre épülnek. Az LG szoftvere minden tekintetben megfelel az ISO közúti járművek funkcionális biztonságára vonatkozó nemzetközi (ISO 26262 besorolás) követelményeknek. A P-OLED technológiájú kijelzőket széles betekintési szög, hajlíthatóság és kiváló grafikus megjelenítés jellemzi, mindez pedig alkalmassá teszi őket a járművekben való alkalmazásra.

Forrás: www.lgnewsroom.com