LG StanbyME – Akkumulátoros mobil tévé

A napokban bemutatott motoros hangrendszerrel szerelt OLED tévé mellett az LG egy kisebb, mobil használatra szánt készüléket is megvillantott.

Az LG StanbyME (27Art10) egy görgős állványra szerelt LCD tévé, ami akkumulátorról (egyelőre három óra üzemidő) is üzemeltethető, így olyan helyeken is használható, ahol nincs hálózati csatlakozó. A huszonhét hüvelykes modell érintésérzékeny panellel rendelkezik, tehát ha úgy tetszik egy méretes táblagépről van szó, aminek tervezésekor a mobilitás volt a fő szempont. A képernyő forgatható és dönthető, az állvány magassága is állítható, így könnyedén beállítható az éppen ideális pozíció. A Mobil Screen Mirroring funkcióval a telefonról streamelni is lehet, illetve bármikor tükrözhetők a kisebb kijelzőn kevésbé élvezhető tartalmak.

A képernyő leválasztható az állványról, ilyenkor a beépített csatlakozón keresztül a telefonok töltésére is lehetőség van, ezen felül USB és HDMI konnektort is kapunk, laptop vagy játékgépek társítására. A tévé részletes specifikációja egyelőre nem ismert, várhatóan a 2022. január negyedikén kezdődő CES-en többet is megtudhatunk majd a készülékról.

Forrás: www.lge.com/news