LG UltraGear monitor lett a LEC hivatalos kijelzője

Az LG 25GR75FG jelzésű gaming monitora a League of Legends EMEA Championship (LEC) szezon kezdetén debütál, ahol a régió legjobb csapatainak játékosai játszanak majd rajta a bajnoki címért. Az LG az UltraGear márka révén eddig is kiemelt partnere volt a világ egyik legnépszerűbb e-sport-ligájának, továbbra is elkötelezett a sportág nemzetközi fejlődése mellett.

A kifejezetten kompetitív játékokhoz tervezett LG 25GR75FG UltraGear gaming monitor 24,5 hüvelykes FHD (1920×1080) IPS kijelzőt visel, amely 360 Hz-es frissítési frekvenciával és egy milliszekundumos Gray-to-Gray (GTG) válaszidővel rendelkezik. A kijelző NVIDIA G-SYNC integrációt kapott, amely minimalizálja a képszakadást (screen tearing) a játék közben, míg az NVIDIA Reflex technológia csökkenti a bemeneti késleltetést a pontosabb irányítás érdekében. A VESA Display HDR 400 tanúsítvánnyal ellátott monitor szegély nélküli kialakítással bír.

Az LG 2022 óta biztosítja a LEC profi ligának az UltraGear monitorokat. A 25GR75FG modellt a liga a friss szezonban használja majd, amelyet megújult formában Európa, Törökország, a Független Államok Közössége, valamint a Közel-Kelet és Észak-Afrika régiók bevonásával rendeznek. A térségek közös elnevezése az EMEA rövidítést kapta. Az új monitort a LEC játékosok bevonásával, azok visszajelzéseit felhasználva fejlesztették.

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy a közelgő 2023-as LEC szezonban folytatódik a partnerségünk az LG csapatával” — mondta Eva Suarez, a Riot Games EMEA régióért felelős vezetője.„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsuk versenyzőinknek, az új LG UltraGear monitor pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a legprofibb League of Legends játékosok verseny közben is kiemelkedő képminőséget kapjanak a küzdelemhez.”

Forrás: www.lgenewsroom.com