Magnat MA 900 – Új hibrid integrált erősítő a láthatáron

A Magnat új modelljében prémium csöveket dolgoztató előerősítő szakaszt kombinálták, egy klasszikus A / B osztályú tranzisztoros kimeneti fokozattal.

A MAGNAT MA 900 (1199 EUR) erősítő a gyártóra jellemző letisztult esztétikával rendelkezik. A gondosan megépített házat szilárd alumínium előlap zárja le. A hangerőszabályzóval elválasztott ablakban jobbról az ECC-81 csövek derengenek fel, míg balra az üzemeltetést megkönnyítő kijelző kapott helyet. A készülék csatornánként 200W (4 ohm) teljesítményt ígér. Az új modell Bluetooth (aptX) kapcsolatot is biztosít, a digitális-analóg átalakítást Cirrus Logic DAC lapkára épített konverter végzi.

A hátoldalon öt analóg bemenet, valamint optikai és koaxiális konnektorok találhatók, utóbbiak kivétel nélkül a 24-bit/192kHz állományok lejátszását is támogatják. A készülék phono szakaszt (MM/MC) is tartalmaz, extraként jelen van a Source Gain funkció, amivel a források közötti váltás során fellépő hangerő eltéréseket (+/- 6 dB) lehet kompenzálni. A bemenetek a könnyebb kezelhetőség érdekében címkézhetők. A hangélményt az előlapon található tárcsákkal lehet finomítani, kapunk egy mono üzemmódot (csak analóg forrás esetén használható) engedélyező gombot és természetesen a fejhallgató-csatlakozó sem maradt le. A készülék alkalmazáson keresztül vagy távvezérlővel is használható.

Forrás: www.magnat.de/en