MAGNAT MA700 erősítő – Hibrid kisokos

A Magnat egy hibrid integrált erősítővel toldotta meg erősítő-portfólióját, amely analóg és digitális forrásokat képes fogadni, illetve vezetékmentesen is üzemel.

A MAGNAT MA700 (899 EUR) alapvetően az MA900 kisebb testvére, közel azonos technológiákat vonultat fel. Az előerősítő szakaszban két darab ECC81 cső található, míg a végfokozatba (AB osztály) tranzisztorok kerültek. A készülék csatornánként 70W (8 ohm) folyamatos teljesítményt biztosít, a csúcsokon 250W teljesítmény leadására is képes. A vezetékmentes jelátvitelről aptX szabványt támogató Bluetooth modul gondoskodik, ezen felül hátulra kerülve öt analóg és két digitális bemenetet kapunk. Adott a CEC funkcióval rendelkező HDMI ARC interfész, míg a hordozható eszközök számára egy 3.5 milliméteres csatlakozó áll rendelkezésre.

A digitális adatokat integrált DAC (24-bit/192 kHz) dolgozza fel. A házat a korábbi gyakorlatnak megfelelően alumínium előlappal zárták le, ahogy az összes fizikai gomb is alumíniumból készült. Az előlapba vágott ablakon keresztül rálátás nyílik a csövekre. Lehetőség van külső végerősítő társítására, kapunk dedikált mélysugárzó kimenetet, manuálisan pedig lehetőség van a magas/mély tartományok finomhangolására. Az erősítő 6.3 milliméteres fejhallgató-kimenettel és phono interfésszel is rendelkezik.

Forrás: www.magnat.de