Magyarországra jönnek a SAMSUNG újdonságai

A Samsung kínálatának részeként olyan készülékek kerülnek a magyar üzletek polcaira, mint a legújabb QLED 8K tévék, különleges kialakítású The Serif vagy a tökéletes térhangzást biztosító Q Sorozatú hangprojektorok.

A legújabb zászlóshajónak számító Q950TS QLED 8K tévé a nagy felbontású, prémium képminőséget csempészi a felhasználók otthonába. Az Infinity Screen képernyő 99:1 képernyő-káva arányt biztosít, amivel egyedülálló felhasználói élményt nyújt. Az idén megjelenő 8K és 4K QLED televíziók továbbra is olyan mesterséges intelligenciára épülő megoldásokkal érkeznek, mint a Direct Full Array megjelenítés, az Adaptív Kép, vagy az AI Quantum processzor által biztosított felskálázás.

A gyártó ebben az évben is kiemelt figyelmet fordított csúcskészülékeinek hangzására. A Q-Symphony technológiával a Samsung QLED tévék és az új hangprojektorok együtt biztosítanak lenyűgöző térhangzást. Az Object Tracking Sound+ (OTS+) a képernyőn látható mozgás elemzésével és térbeli lekövetésével dinamikusan hozza létre a hanghatásokat a tévékbe épített többsávos hangrendszereknek köszönhetően, így teljesen valósághű hangot társít a látvány mellé. Az Active Voice Amplifier (AVA) a környezeti zajoknak megfelelően szabályozza a hangot, így a felhasználók egyetlen fontos pillanatról sem maradnak le.

A népszerű Lifestyle tévésorozat tagjai egyre több otthonban kapnak központi szerepet, ezért a társaság új méretekben is bemutatja a The Frame készüléket és a The Serif névre keresztelt modellt is hazánkba hozza. Az egyedi kialakítású, különleges tévék nemcsak képminőségükkel vagy okos funkciókkal, hanem formabontó megjelenésükkel is kitűnnek a tömegből. A The Frame (32, 43, 50, 55, 65 és 75 hüvelykes méretekben érhető el) kikapcsolt állapotban műalkotások megjelenítésére is alkalmas. A Művészeti Mód ezerkétszáz darabos kínálatában bárki megtalálhatja a kedvére való alkotást, amihez ráadásként egyedi keret is választható.

A Samsung az újabb generációs hangzásért felelős innovatív funkciók mellett vadonatúj hangprojektorokkal is készült. Az Acoustic Beam technológia térhangzásával a felhasználók a történések középpontjába kerülhetnek. A Q Sorozatú hangprojektorok, köztük a díjnyertes Q800T, lenyűgöző Dolby Atmos hangzással és Q Symphony technológiával biztosítják a kiemelkedő hangélményt. A T Sorozat tagjai beépített központi hangszóróval javítják a tévék hangzását, míg az S sorozatú modellek prémium kialakítással és beépített virtuális asszisztensekkel teszik kényelmesebbé a mindennapokat.

Forrás: www.news.samsung.com