Majority Oakington – Megfizethető egydobozos

Az all-in-one rendszerek az elmúlt években szép rajongótábort gyűjtöttek maguk köré, az utóbbi időben pedig a vintage megjelenésű készülékek is megszaporodtak.

A brit márka egy divatos trendre reagálva rakta össze OAKINGTON (139 GBP) névre keresztelt több funkciós rendszerét, amely a hasonló egydobozos készülékekhez hasonlóan FM/DAB rádiót és CD-lejátszót is tartalmaz. Bluetooth segítségével notesz- és táblagépek, vagy telefonok társítására is lehetőség van, de egy 3.5 milliméteres valamint egy USB aljzat is rendelkezésre áll, ha más forrást szeretnénk használni.

A dobozban egy 30W teljesítményt szavatoló D-osztályú erősítő lapul, amely teljes tartományú hangszórópárt dolgoztat. A készülék LCD kijelzőt és fizikai gombokat is visel, de távirányítóval is vezérelhető, amely hozzáférést biztosít az leggyakrabban használt funkciókhoz. A hangzás különböző, társalkalmazással elérhető EQ-presteken keresztül finomítható, még fejhallgató-csatlakozó is jutott.

A Majority a Revo, a Tivoli, a Ruark vagy a Roberts nevével fémjelzett piacon igyekszik labdába rúgni, látatlanban nehéz megítélni milyen sikerrel, azonban az Oakington mindenképpen a kedvezőbb árfekvésű ajánlatok közé tartozik. A készülék Light Oak kivitelben már elérhető, a dió változatot októberre ígéri a márka.

Forrás: www.majority.co.uk