Már Berlinre hangol a Metronome

A Metronome folytatja a Classica termékvonal frissítését és bővítését. Ezúttal három aktualizált modell került a kínálatba, amelyek nagy valószínűséggel Berlinben is megtekinthetők lesznek.

A negyedik generációs Le Player CD transzport/resampler, a Le DAC 2 pedig a sokak által kedvelt és elismert digitális-analóg konverter újabb változata. Az említett két modellt kapcsolja össze a Le Player 4+ modell, ami a két funkciót egy dobozban kínálja. Megjelenés tekintetében túl sok említésre méltó újítás nincs, a két milliméter falvastagságú acél házat, tíz milliméteres masszív előlappal zárták le. A Le Player 4 transzport felső betöltésű, amivel a gyártó szerint kiküszöbölhetők a tálcás rendszerekre jellemző anomáliák.

A lejátszással kapcsolatos információkat az előlapi kijelző jeleníti meg, vezérlésre a fedlapon elhelyezett érintés érzékeny gombok vagy a mellékelt távirányító használható. A készülékre S/PDIF, AES EBU, Toslink és HDMI I²S kimenetek kerültek. A Le Player 4+ a konverterhez tartozó aszinkron USB és S/PDIF bejárat jelenti a pluszt, mindkettőn keresztül dekódolható az összes népszerű formátum, egészen a DSD 512-ig. Mindkét modellt Schaffner szűrőkkel, független szabályozókkal ellátott toroid transzformátorok szolgálják ki, a transzport esetében kettőt, míg a hibrid modellnél három darabról van szó.

A Le DAC 2 a márka belépő szintet képviselő megoldása, azoknak készült akik prémium hangminőséget szeretnének visszafogott áron. A rendszer dual-mono kialakítású 32-bit / 768 kHz felbontást kínál, a PCM és DSD (8x) állományokat is kezeli, négy digitális bemenetet (RCA, XLR, Toslink és HDMI) és aszinkron USB konnektort is visel. Az új modellek hagyományosan ezüst és fekete színekben lesznek elérhetők, a fogyasztói árak egyelőre nem ismertek.

Forrás: www.metronome.audio