Már biztosan jönnek az új Bose fülhallgatók

A Bose először tagadta, hogy elkészültek az új generációs fülesek, azonban a közelmúltban hivatalosan is bejelentette az új eszközöket.

A két új generációs TW fülhallgatónak tavaly karácsonykor kellett volna megérkeznie, de egyfelől a koronavírus-járvány, másfelől az elhúzódó termékfejlesztés jelentősen hátráltatta a megjelenést. A gyártó végül szokatlanul visszafogott módon, de mégis bejelentette a BOSE QUIETCOMFORT (280 USD) és Sport fülhallgatókat. Előbbi modell három fokozatban állítható aktív zajszűrést kínál, amelyek dedikált alkalmazáson keresztül választhatók ki. Az IPX4 besorolású készülék támogatja a Bluetooth 5.1 technológiát, tizennyolc órás összesített (hat és tizenkettő) üzemidővel rendelkezik, de a Qi és gyorsabb töltés (tizenöt perc, egy óra) is a kalapba került. A hangteljesítmény optimalizálásáról az Active EQ technológia gondoskodik.

A BOSE SPORT (180 USD) füles felépítése, specifikációja és teljesítménye hasonló, azonban aktív zajszűrés nincs. Az összesített üzemidő ennél a készüléknél tizenöt (öt és tíz) óra és csupán Bluetooth 5.0 kapcsolat áll rendelkezésre. A zajszűrős változat forgalmazása szeptember 29-én kezdődik, míg a sportos verzió október első hetében kerül a boltokba.

Forrás: www.bose.com/en