Már rendelhető a FOCAL új zárt fejhallgatója

A FOCAL újdonsága az Elegia és Stellia fejhallgatókkal kitaposott úton megy tovább, amit a gyártó az ismerős esztétikával is erősíteni igyekszik.

A FOCAL CELESTEE (990 USD) zárt kialakítású over-ear fejhallgató. A váz és fejpánt alumínium ötvözetből készült, utóbbira bőr-mikroszál párna került. A vegán bőrrel borított fülpárnák és külső borítás biztos ismerős lesz azok számára, akik valamelyik korábbi modellel találkoztak, szemmel látható a nagyobb tesók öröksége. Az új modell Navy Blue színben pompázik, ami először jelenik meg a társaság kínálatában.

A friss családtag azokat a negyven milliméteres, alumínium-magnézium elektrodinamikus meghajtókat dolgoztatja, amelyek a korábbi modellekben már bizonyítottak. A fordított (M alakú) dóm átalakítók nagyobb sugárzó felületet biztosítanak, ezáltal jelentősen javul a reprodukció tisztasága és az általános teljesítmény. A készülék kialakításánál fogva remek passzív szigetelést kínál, az alacsony (35 ohm) impedancia miatt telefonnal vagy hordozható lejátszókkal is kompromisszum nélkül társítható. A tárolást és szállítást kemény, hőformázott táska könnyíti meg.

A FOCAL termékek hazai forgalmazója a HORN Distribution.

Forrás: www.focal.com