Már rendelhető a TotalDac d100 hangsugárzó

A TotalDac új modelljének működő prototípusát tavaly leplezték le. A hangfalat úgy tervezték, hogy műfajtól függetlenül a lehető legtermészetesebb zenei reprodukciót nyújtsa.

Nagy érzékenysége miatt a TotalDac d100 (13.900 EUR) minden frekvencián, valósághű és gazdag basszussal támogatott hangélményt kínál, ezért a gyártó szerint a klasszikus zenétől az elektromos műfajokig bármilyen zenével jól boldogul. A tervezési szakaszban a Totaldac Auditoriumban rögzített felvételeket használtak, ugyanakkor a kisebb helyiségekhez igazított hangzáson (Clio rendszer segítségével) is sokat dolgoztak. A két és fél utas rendszer egy kürtben elhelyezett dóm csipogót és két darab tizenkét hüvelykes hangszórót dolgoztat, amelyek közül a felső a közepes tartományokat is kezeli. A hangszórókat opcionálisan rendelhető mágneses rácsok védik a sérülésektől.

Az átlagos impedancia 8 ohm, ami mellé 98 dB (1m@2.3 V) érzékenységet kapunk. A márka közleménye szerint az összes komponens európai gyártóktól származik, az összeszerelés Franciaországban történik. Az első tételek gyártása megkezdődött, így a forgalmazásnak már semmilyen akadálya nincs.

Forrás: www.totaldac.com