Margules SF220 30TH – Évfordulós előerősítő

A mexikói Margules valószínűleg nem túl ismerős hazánkban, pedig a márka globálisan is szép sikereket könyvelhet el és máris harmincéves fennállását ünnepli.

A gyártó szerint az SF220 30TH (7000 EUR) bármilyen csöves vagy szilárdtest-erősítőt könnyedén meghajt. A készülék egyetlen áramkörrel rendelkezik, ez integrálja a kimeneti és bemeneti fokozatoka a kiváló válasz és tranziens sebesség érdekében. Minden műveletért aranyozott végű elektromágneses relék felelnek, hogy az analóg jel integritását megőrizzék a készüléket motoros potenciométerrel szerelték. Említést érdemel az aranyozott PCB, amely garantálja a legjobb vezetőképességet a prémium komponensek számára. A tápegységben nem használnak vezérlőhurok áramkört, így megmarad az audio-jel integritása azáltal, hogy a rendszer nem indukál felharmonikusokat.

Az előerősítő aktívan kihasználja a saját fejlesztésű ANA (NEURO-ACOUSTIC ALIGNMEN) technológiát, ami optimalizálja a forrás és a hallgató közötti kapcsolatot. Az eljárás azon kutatáson alapszik, miszerint az emberi agy a harmonikus szerkezetet (hallható) az alaphangok (mérhető) fölé helyezi, ezért az ANA igyekszik figyelembe venni, hogyan dekódolja az agyunk a hanghullámokból származó információkat a különböző paraméterek (pl. észlelés, távolság) szerint. A társaság szerint az ANA képes jelentősen javítani a végső reprodukciót. A készülék fa borítású távkapcsolóval is vezérelhető.

Forrás: www.margules.com