Masszív üzemidővel jön a SONY TW fülese

A Sony új TW (True Wireless) fülhallgatója könnyű, ellenáll a fröccsenő víznek, izzadtságnak és a pornak, ráadásként aktív zajszűrővel is rendelkezik.

Szép lassan nyakunkon a nyár. A jó idő kedvez a kültéri tevékenységeknek a hatályos szabályok betartása mellett bárki minőségi időt tölthet a szabadban. A SONY WF-SP800N (200 EUR) jelzésű, teljesen vezetékmentes fülhallgatója ergonomikus kialakítású, ami kedvez a hosszú távú használatnak és fülhorgokkal is rendelkezik, ami intenzív mozgás mellett is helyén tartja az egységeket. A készülék aktív zajszűrés mellett is tizennyolc órás üzemidőt ígér, de lekapcsolt ANC esetén ez huszonhat órára is nőhet. A mellékelt tok természetesen töltőként is funkcionál.

A társalkalmazás segítségével módosítható a basszus mértéke, lehet játszani az EQ beállításokkal és a zajcsökkentés mértékével. Utóbbi húsz lépésben szabályozható, így mindenki megtalálhatja a számára elfogadható intenzitást. A vezérlést a jobb és bal egységen elhelyezett érintés érzékeny felület könnyíti meg, kis gyakorlással hamar kiismerhető a rendszer, plusz a füles Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitást is kínál. A modell zajcsökkentő technológia nélküli változata már kapható, míg a most bemutatott verzió júliusban kerülhet a boltokba.

Forrás: www.sony.com