Mától elérhető a Sonos második generációs applikációja

Az előzetes ígéreteknek megfelelően megérkezett a SONOS S2 névre keresztelt alkalmazása, ami nem csupán három új termék működését segíti, de új jellemzőket, frissítéseket és személyre szabottabb kezelőfelületet is hoz magával.

A SONOS S2 számos nagy felbontású technológiát támogat, így zenehallgatás és házimozi rendszerek esetében is jobb felhasználói élményt biztosít. A platform többek között támogatja a Dolby Atmos szabványt, megújított biztonsági protokollt használ és külsőre is megújult. Az átállás rendkívül egyszerű. A felhasználóknak nincs más dolguk, mint letölteni az új alkalmazást és törölni a régit. A rendszer ezek után automatikusan frissül a második generációra. Fontos, hogy az új alkalmazással egyes régebbi termékek nem kompatibilisek, azok számára akik nem kívánnak új eszközökbe fektetni továbbra is használható marad S1 alkalmazás, mindössze az applikáció ikonja változik.

A felhasználóknak lehetőségük van osztott rendszer létrehozására, azaz a régi lejátszók mellé új eszközök is adhatók. A rendszer ebben az esetben egymástól független hálózatként működik majd. Ez a választás némi kompromisszummal jár, melyről itt tudhatnak meg többet az érdeklődők. A Trade Up felhasználói program továbbra is elérhető minden olyan Sonos felhasználó számára, akik az S2 alkalmazással kompatibilis termékekre szeretnék cserélni régebbi eszközeiket.

Forrás: www.learn.sonos.com/hu

Comments are closed.