Megemelte a téteket a CLEARAUDIO Concept Active

A Clearaudio Concept lemezjátszó, egy kifejezetten pofás, könnyen kezelhető és remek hangminőséget kínáló modell, amely azoknak készült, akik nem szeretnek órákat bíbelődni a beállításokkal. A társaság a pozitív fogadtatás hatására előállt a második generációs változattal.

A CLEARAUDIO CONCEPT ACTIVE (2000 GBP) megtartotta az előd legjobb tulajdonságait, azonban beépített phono szakasszal, előerősítővel és fejhallgató-erősítővel is rendelkezik, azaz közvetlen társítható integrált erősítőkhöz vagy aktív hangfalakhoz. A társaság a kiadott közlemény szerint komolyan felülvizsgálta és javította a kritikus (pl. nyomkövetés, anti-skating) paramétereket, ezzel is biztosítva a minőségi felhasználói élményt.

A készüléket ezúttal is Satisfy Kardan alumínium hangkarral szerelték, amire MM/MC hangszedők egyaránt felszerelhetők. A patronok igény esetén otthoni környezetben is cserélhetők, így a felhasználók bátran kipróbálhatják a berendezést kedvenc márkájukkal. A lemezjátszó alváza szintetikus vegyülettel ragasztott farost szendvics, vagy kompozit lehet, amelyet alumínium lemezek fognak közre. A CNC megmunkált kompozit lemeztányér kicsit nehezebb, mint korábban, amivel a stabilitást igyekezett javítani a gyártó.

A társaság ezen felül bejelentette a Concept és a Performance DC lemezjátszókat kiszolgáló tápegység újabb változatát. Az opcionálisan választható Smart Power 12V (630 GBP) akkumulátoros DC tápegység, amely a leírás alapján a gyártó intelligens áramkör technológiáját ötvözi a nagy teljesítményű telepekkel. Az új tápegység egészen alacsony zajszinten dolgozik.

Forrás: www.clearaudio.de/en

Comments are closed.