Megérkezett a Galaxy Buds Live fülhallgató

A Galaxy Buds Live megújított formavilággal, közel egész napos használatot biztosító akkumulátorral rendelkezik és minden korábbinál jobb hangélményt kínál.

A SAMSUNG Galaxy Buds Live fülhallgató babszemre emlékeztető formája nem öncélú tervezési filozófia eredménye. A kényelmesebb illeszkedés érdekében a belső elemeket vízszintesen rendezték el, míg a különböző méretű szárnyak fokozzák a stabilitást, ami főként intenzív mozgás közben jöhet jól. A készülék ezúttal is az AKG bevonásával épült, a burkolat alatt tizenkét milliméteres meghajtók kaptak helyet. A füles három mikrofont dolgoztat, míg a környezeti zajokat aktív technológia hivatott csillapítani. Az újdonság villámgyors felhasználói élményt kínál és többféle készülékkel képes együttműködni. A kompatibilis eszközök között zökkenőmentes a váltás, nincs szükség le- vagy újracsatlakozásra.

Az új Buds Together funkcióval felhasználók a hangminőség romlása nélkül oszthatnak meg audió tartalmakat. A kényelmesebb navigáció érdekében a füles intuitív, érintésalapú felhasználói felületet kínál a vezérléshez, ami mellett a Bixby kényelmi szolgáltatásai is bevethetők. A beépített akkumulátor egy teljes töltéssel hat órás üzemidőt biztosít, ami a töltő/dokkoló segítségével hosszabbítható meg. Természetesen a gyors töltés is támogatott, öt percnyi etetés, akár egy órányi üzemidőt is jelenthet. A Galaxy Buds Live Magyarországon 2020. augusztus 21-től lesz elérhető.

Forrás: www.samsung.com/hu/news