Megérkezett a MAGNAT középutas hangfal sorozata

A németek friss termékcsaládja a nagyobb modellekből örökített megoldások alkalmazásával igyekszik a felsőházas hangélményt a megfizethető szegmensben is biztosítani.

A MAGNAT SIGNATURE 700 széria egyelőre négy modellt sorakoztat… egy polc, egy álló, egy center és egy dedikált mélysugárzó jelenti a kínálatot. Az új modellek számos közös jellemzővel rendelkeznek. Mindegyik készülék dupla tweeter modult kapott, amely egy harminc milliméteres, illetve egy húsz milliméteres ‘fmax’ szuper-magassugrázót egyesít. A közepes és alacsony tartományokat kompozit (kerámia-alumínium) membrános meghajtók kezelik, így kihasználhatók az eltérő anyagok biztosította akusztikus előnyök.

Az új sorozat darabjai fekete és fehér színekben, fényes fronttal és matt oldallapokkal vásárolhatók meg. A kompakt Signature 703 (799 EUR), a négyutas álló Signature 707 (1998 EUR), a Signature Center 73 (499 EUR), valamint a 190W teljesítményű, D-osztályú Signature Sub 730A (799 EUR) klasszikus hangrendszerekben és házimozi szettekben egyaránt elhelyezhető.

Forrás: www.magnat.de/en